Rode Kruis

Het Rode Kruis verleent hulp door het bieden van acute noodhulp op en om het rampterrein, en in de periode na de ramp. Net als bij grote en bij kleine evenementen. Maar ook door het vergroten van de weerbaarheid, de hulpvaardigheid en de hulpbereidheid van de bevolking als er even geen ramp is, zodat mensen zichzelf en anderen kunnen helpen in noodsituaties.

Het Nederlandse Rode Kruis: dat zijn meer dan dertigduizend getrainde vrijwilligers en meer dan veertigduizend burgerhulpverleners die klaar staan om de handen uit de mouwen te steken als het écht nodig is.

Wat doen wij met de LIVEX 2019?


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/reddingopzee/public_html/wp-includes/functions.php on line 5211

De Noodhulpteams ontfermen zich over de lichtgewonde slachtoffers, waardoor het ambulancepersoneel zich kan concentreren op de zorg voor de zwaargewonde slachtoffers. Zo kunnen alle gewonden, zwaar- of lichtgewond, snel en tegelijkertijd hulp krijgen.

Je vindt de Noodhulpteams tijdens de LIVEX op de aanlandingsplaats, of in het gewondennest van de GHOR.

Volg online

Foto's