NHV Group

De NHV Group is gespecialiseerd in B-to-B helikopterdiensten en heeft een sterke geografische aanwezigheid in Europa en West-Afrika. De groep opereert vanuit verschillende basissen op 2 continenten met een team van meer dan 550 werknemers. Sinds 2015 staat NHV in voor Search and Rescue (SAR) activiteiten in Nederland, vanuit 2 basissen in Den Helder en de Maasvlakte. Hiervoor gebruikt NHV Airbus AS365N3 Dauphin helikopters.

Wat doen wij met de LIVEX 2019?


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/reddingopzee/public_html/wp-includes/functions.php on line 5211

NHV neemt deel aan LIVEX 2019 met 2 Airbus AS365N3 helikopters (type Dauphin). Er wordt een eenheid ingezet van Den Helder Airport en één van op Maasvlakte.

 

De bemanning van een SAR-helikopter bestaat uit vier of vijf personen: een piloot, een copiloot, een hoist-operator en een reddend zwemmer. Afhankelijk van de situatie kan ook een ambulanceverpleegkundige mee aan boord worden genomen.

Volg online

Foto's